KARS / KAĞIZMAN - ÇİÇEKLİ AFETEVLERİ FİKRİ TOPKAYA ORTAOKULU

Nis

OKULUZDA 23 NİSAN TÜM ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLANDI

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet İNCE Koordinatörlüğünde 7. Sınıf Öğrencilerimiz ile ''Bilim Şenliği'' düzenlendi. Okulumuz tarafından büyük bir heyecan ile karşılanan Bilim Şenliğinde öğrencilerimiz çeşitli bilim araçları tasarlayarak ürünlerini sergilediler. Tüm okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Bilim Şenliğine katılarak sergilenen ürünleri inceleme ve kullanma fırsatı buldu. Yapmış oldukları bu muhteşem organizasyon, göstermiş oldukları emek için öğretmenimiz Mehmet İNCE ve 7/A sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarını devamını diliyoruz.

Nis

OKULUMUZUN HER AY ÇIKARTMIŞ OLDUĞU ''VIZILTI'' ADLI OKUL GAZETEMİZİN MART AYI SAYISI ÇIKTI. OKUL GAZETEMİZİN KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ YAPAN VE TASARLAYAN MÜDÜR YARDIMCIMIZ DEMET ATICI'YA EMEKLERİN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinlikleri kapsamında İlkokul öğrencileri arasında ''İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması'' yapıldı. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Ayrıca yapılan deneme sınavlarında göstermiş olduğu başarılardan dolayı 8.Sınıf öğrencimiz Büşra BOZTAŞ'a da hediyesi verildi.

1.Olan Öğrencimiz : Hacer YILDIZ (4.Sınıf)

2. Olan Öğrencimiz: Dilan DOĞAN (4.Sınıf)

3.Olan Öğrencimiz : Feyza YILDIZ (2.Sınıf)

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Düzenlendi. Bu kapsamda İlkokul Müdür Yardımcımız Demet ATICI ve Anasınıfı öğretmenimiz Tuğçe ARSLAN ''Çanakkale Abidesi'' adlı çalışma yaptılar ve bu çalışma öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü. Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.